Menu
Menu

Vakspecialisten & adviseurs

Vakspecialisten & adviseurs

Via Bylder.com ontvang je niet alleen de beste projecten, maar heb je ook middelen tot je beschikking om efficiënter samen te werken, in te kopen en faalkosten te voorkomen. Daarnaast is het voor jou mogelijk om binnen Bylder.com je eigen webshop te openen.

Voordelen

Altijd eerst een adviesbezoek

Bij ons kan er geen project worden aanbesteed, zonder dat je eerst fysiek op locatie bent geweest om het project en de locatie te inventariseren. Door jezelf persoonlijk te profileren maakt de gunfactor en niet de prijs het verschil.

Samenwerken en faalkosten voorkomen

In de 3D (BIM) omgeving beschik je over rijke informatie over de klant, de woning en het project. Daarnaast kan je ook een collega of adviseur inschakelen voor het ontwerp van een badkamer, keuken en interieur. Gezamenlijk maak je het werk een stuk makkelijker en voorkom je naast miscommunicatie ook faalkosten.

2u express levering

Wij weten hoe frustrerend het kan zijn om op en neer te moeten rijden naar de bouwmarkt of groothandel. Om die reden bieden wij een breed assortiment wat snel leverbaar is en op een aantal locaties binnen 2u bij je wordt bezorgd.

Wat vakspecialisten over ons zeggen

Bylder.com is een totaaloplossing. Wanneer een klant eenmaal via Bylder.com werkt, weet ik dat ik mij minder zorgen hoeft te maken over betalingen, het wel of niet leverbaar zijn van producten en kan ik als extra service voor mijn klant ook de Showroom aan huis boeken. 

Klussenier Bert