Menu
Menu

Voordelen

Met Bylder.com beschik je binnen enkele clicks over producten, materialen en een uitgebreid netwerk van specialisten. Jouw verbouwing of onderhoud kan je binnen het platform zelf voorbereiden of aan ons uitbesteden. Kies zelf welke oplossing het beste bij je past.

Assortiment Bouw & Wonen

Een breed assortiment in DHZ, Bouwmaterialen, Interieur, Accessoires en Maatwerk gratis thuisbezorgd. Je koopt (veelal) rechtstreeks van de fabrikant en daardoor krijg je de laagste prijs. Koop je van meerdere fabrikanten tegelijk, dan zorgen wij ervoor dat alles op het juiste moment bij je wordt geleverd.

Showroom aan huis

Bepaal zelf waar en wanneer wij langskomen. Advies aan huis stelt ons in staat op locatie het project op te nemen en faalkosten te voorkomen. Met 3D ontwerpsoftware ontwerpen wij jouw badkamer, keuken en interieur. Na het adviesbezoek weet je direct waar je aan toe bent, ook financieel.

Bylder+

De 3D omgeving is bij uitstek geschikt voor een (middel)groot renovatieproject, het woonklaar opleveren van een nieuwbouwwoning en terugkerend onderhoud. Afhankelijk van het type abonnement beschik je 24/7 over extra functies, voordelen en zekerheden.