Menu
Menu

Verkopen op Bylder.com

Focus op je product, wij doen de rest

Verkoop je producten via onze marketplace of breng jouw producten letterlijk bij de mensen in huis door gebruik te maken van onze 3D verkoopkanalen. Ook de opslag en verzending kan je aan ons uitbesteden. Op bepaalde locaties zijn wij zelfs in staat binnen 2u te leveren.

Prijzen marketplace & 3D

- Marketplace 10% transactiekosten

- Gratis assortiment in ontwerpsoftware

- Gratis assortiment in 3D (BIM) omgeving

- 3D configurator €350 per maand

Prijzen Fulfillment & express levering

- Fulfillment door Bylder.com €25 per m3

- 2u express levering +10% transactiekosten

3D commerce

Jouw assortiment in ontwerpsoftware

Ons netwerk maakt gebruik van hoogwaardige en bewezen ontwerp software pakketten voor badkamer, keukens en interieur. Het creëren van 3D content is voor fabrikanten soms een uitdaging. Wij zorgen er voor dat ook jouw assortiment in 3D beschikbaar komt.

Jouw assortiment in 3D (BIM) omgeving

Met een vloerplan is het mogelijk meerdere producten in te passen. Ook hierin maken wij jouw producten beschikbaar, waarna deze in de winkelmand kunnen worden afgerekend. Jouw producten kunnen desgewenst ook al BIM object worden gedownload.

Jouw assortiment in 3D configurator

Is jouw product in veel varianten beschikbaar, dan is een configurator veelal de beste oplossing. Deze richten wij voor je in en zorgen wij er voor dat je deze ook in je eigen webshop kan gebruiken.

Wat verkopers zeggen

Bylder.com onderscheid zich van andere platforms, omdat ze meedenken met de fabrikant. Zij maken verkopen aan de consument voor ons een stuk gemakkelijker en bereiken tegelijkertijd een diverse doelgroep. Van consument tot ZZP'er in de bouw.

Vonroc

Onze meubelen zijn erg stijlgevoelig. Met de Augmented reality viewer en de andere 3D oplossingen brengt Bylder ons assortiment letterlijk in de woonkamer.

Meubitrend