Menu
Menu

Bylder+

€35 per maand

Bij uitstek geschikt voor het woonklaar opleveren nieuwbouw, (middel)grote renovaties en onderhoud. Met Bylder+ beschik je over extra zekerheden en een 3D omgeving van jouw woning. Hierin kan je samenwerken met vakspecialisten en adviseurs om projecten voor te bereiden, aan te besteden of onderhoudsplan te maken.

Bylder+ is inclusief:

- 24/7 noodreparaties

- Persoonlijk netwerk vakspecialisten

- Persoonlijke concierge

- CV onderhoud

- Advies op afstand

- Spaarpunten die je in de webshop kan verzilveren voor korting

Voordelen

Nieuwe woning?

Gefeliciteerd met de aankoop van je woning! Wij zetten je woning klaar, zodat je nog voordat deze is afgebouwd in kan richten, een adviseur kan boeken en projecten kan aanbesteden. Heb je een bestaande woning? Dan kan je zelf een vloerplan uit tekenen.

Vloerplan maken of BIM model uploaden

Met een 3D vloerplan kun je je huis inrichten of bekijken hoe een aanbouw of dakkapel er uit ziet. Heb je een BIM model van het bouwbedrijf ontvangen, dan kun je die uploaden zodat je kan zien waar leidingen lopen en aansluitpunten zitten.

Projecten voorbereiden, aanbesteden & onderhoud

Vanuit het 3D vloerplan of BIM model kunnen samenwerken met vakspecialisten en adviseurs. Je kan ze boeken voor advies of projecten aanbesteden en beheren. Door met elkaar samen te werken werk je effectiever en voorkom je faalkosten.

Wat Bylder+ abonnees zeggen

Met Bylder+ weet je zeker dat er altijd een lokale vakspecialist voor je klaar staat. Voor advies, maar ook voor het verrichten van een klus.

Sanne - Rotterdam